måndag 30 juli 2012

boom

Hej allihopa!
Det kom visst en värme bölja förra veckan och slutade med skyfall på lördagen. Vart i götet hela helgen och hjälpt en kompis o vara hundvakt till två sötnosar. Vilket har gått bra men kunde dock inte ha med Lok men han hade det bra hemma med mamma.
Och för ungefär en vecka kanske lite längre så märkte jag ett sår på Lok, under hans hals typ mellan frambena lite längre upp. Men ja det var typ lite varrigt och rött så jag gjorde rent de osv. Så kom skorporna och då kändes de ju okej. Men så går skorporna bort med håret. och de är fortfarande rött under skorporna. Så jag o mamma ringde veterinären idag och dom sa att det kan vara ett sår som läker svårare nu under rötmånaden eller kan de vara skabb. Så vi bestämde att för vara på den säkra sidan så kollar vi upp det.
För även om det är ett sår så kan han ju behöva ta antibiotika så ja vi fick tid till imorgon halv 12. Så håll tummarna på att det inte är något allvarligt!

Idag funderar jag på att gå i skogen eftersom att de är molnigt och inte allt för varmt så är de perfekt skog dag men en kompis kommer snart så får se vart han vill gå och allt de där.
Hör av mig senare eller imorgon efter veterinär besöket
Ha det bäst! Puss o Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar